Minikonfirmand

Randbøl-Nørup kirker tilbyder hvert år minikonfirmandundervisning til børn i 3. klasse. Det er et forløb om kristendom, hvor der er plads til fortællinger, undren og spørgsmål. Vi arbejder med bibelfortællinger, besøger kirken, synger, lytter og laver forskellige aktiviteter sammen.

Undervisningen foregår efter skoletid, hvor vi sørger for en fælles busbillet, så børnene kan tage skolebussen hen til Sognestuen/Konfirmandstuen. Vi ved, at børnene har haft en lang dag, så vi ønsker med minikonfirmand at skabe et frirum, hvor der er både plads til at få lidt eftermiddagsmad, lytte, lære og lave aktiviteter sådan, som man lige har brug for det i et godt fællesskab. Efter undervisningen bestiller vi en minibus, som kan køre de børn, som har brug for det, tilbage til skolen.

Det er gratis at gå til minikonfirmand, og vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med.

Vi glæder os til at se jer!

Man kan læse mere om folkekirkens minikonfirmandtilbud her.

Minikonfirmand i Nørup

I efteråret er det Firehøjeskolens Nørupafdelings 3. klasse, der inviteres til et ca. 10-ugers forløb. I løbet af august/september kommer Anne-Dorthe på besøg i klassen og deler invitationer ud. Bor du i sognet, men går på en anden skole, er du også velkommen til at være med. Forløbet afsluttes med fremvisning af vores krybbespil til familiegudstjenesten 2. søndag i advent og til skolens julegudstjeneste for indskoling/mellemtrinnet i Nørup Kirke.

Tilmelding sker via skemaet herunder. Husk at angive, om dit barn har buskort, skal køres tilbage til skolen og især at afkrydse, hvis vi må anvende billeder af dit barn fra undervisningen på kirkernes facebook og hjemmeside. Evt. spørgsmål kan rettes til sognemedhjælperen.

Minikonfirmand i Randbøl

I foråret er det Firehøjeskolens Vandelafdelings 3. klasseselever, der inviteres til et ca. 10-ugers forløb. Børn fra Randbøl Sogn, som går i 3. klasse andre steder, er også velkomne.

I januar kommer Anne-Dorthe på besøg i klassen og deler invitationer ud. Undervisningen i 2018 bliver onsdag kl. 15-16.30 fra 10. januar. 

Forløbet afsluttes med et påskeoptrin 2. påskedag i kirken og en fremvisning for skolen inden påskeferien.
Tilmelding til forløbet sker via skemaet herunder. Husk at angive, om dit barn har buskort, skal køres tilbage til skolen og især at afkrydse, hvis vi må anvende billeder af dit barn fra undervisningen på kirkernes facebook og hjemmeside.  Evt. spørgsmål kan rettes til sognemedhjælperen.

Tilmelding til minikonfirmand

Dine informationer:

* = Skal udfyldes

Minikonfirmandkalender

Ingen begivenheder fundet.