Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Minikonfirmand

Randbøl-Nørup kirker tilbyder hvert år minikonfirmandundervisning til børn i 3. klasse. Det er et forløb om kristendom, hvor der er plads til fortællinger, undren og spørgsmål. Vi arbejder med bibelfortællinger, besøger kirken, synger, lytter og laver forskellige aktiviteter sammen.

Undervisningen foregår efter skoletid, hvor vi sørger for en fælles busbillet, så børnene kan tage skolebussen hen til Sognestuen/Konfirmandstuen. Vi ved, at børnene har haft en lang dag, så vi ønsker med minikonfirmand at skabe et frirum, hvor der er både plads til at få lidt eftermiddagsmad, lytte, lære og lave aktiviteter sådan, som man lige har brug for det i et godt fællesskab. Efter undervisningen bestiller vi transport, som efter behov kan køre børnene tilbage til skolen.

Det er gratis at gå til minikonfirmand, og det er en unik mulighed for en fritidsaktivitet, som er fælles for piger og drenge, hvor man lærer om liv, Gud, tro og dannelse, og hvor man har det sjovt sammen i et godt fællesskab med plads til samtaler om store og små ting i tilværelsen.

Vi håber, at mange vil være med, og vi glæder os til at se jer!

Man kan læse mere om folkekirkens minikonfirmandtilbud her.

Minikonfirmand i Nørup

I efteråret er det Firehøjeskolens Nørupafdelings 3. klasse, der inviteres til et mindst 10-ugers forløb. I løbet af august/september kommer Anne-Dorthe på besøg i klassen og deler invitationer ud. Bor du i sognet, men går på en anden skole, er du også velkommen til at være med. Forløbet afsluttes med fremvisning af vores krybbespil 3. søndag i advent og til skolens julegudstjeneste for indskoling/mellemtrinnet i Nørup Kirke.

I 2019 ligger undervisningen onsdage kl. 14.45-16.15 fra den 25. september til den 11. december.

Tilmelding sker via skemaet herunder. Husk at angive, om dit barn har buskort og skal køres tilbage til skolen. Evt. spørgsmål kan rettes til sognemedhjælperen.

Minikonfirmand i Randbøl

I foråret er det Firehøjeskolens Vandelafdelings 3. klasseselever, der inviteres til et mindst 10-ugers forløb. Børn fra Randbøl Sogn, som går i 3. klasse andre steder, er også velkomne. I 2020 inviteres både børn i 3. og 4. klasse til at være med, da der ikke var et hold i 2019.

I januar kommer Anne-Dorthe på besøg i klassen og deler invitationer ud.

Forløbet afsluttes med et påskeoptrin 2. påskedag i kirken og en fremvisning for skolen inden påskeferien.

Tilmelding til forløbet sker via skemaet herunder. Husk at angive, om dit barn har buskort og skal køres tilbage til skolen.  Evt. spørgsmål kan rettes til sognemedhjælperen.


Vedr. brug af billeder fra minikonfirmandforløbet

Med tilmelding til minikonfirmand accepterer man automatisk, at billeder af ens barn fra forløbet må bruges på kirkens hjemmeside, facebook og informationsmaterialer. Ønsker man ikke dette, så skal dette meddeles i en email til smh@randboel-noerupkirker.dk.

Tilmelding til minikonfirmand

Dine informationer:

* = Skal udfyldes

Minikonfirmandkalender

Ingen begivenheder fundet.