Foredrag og udflugter

I Randbøl og Nørup kirker inviterer vi i løbet af året forskellige foredragsholdere til at komme og fortælle om aktuelle emner i kirkernes lokaler. Arrangementerne begynder som regel kl. 19.00 og er åbne for alle. Kaffen er gratis medmindre andet annonceres.

Vi afholder årligt en sogneudflugt, som er en heldagstur en hverdag i forsommeren. Her er der deltagerbetaling og tilmelding. Programmet annonceres i løbet af foråret.

Aktuelle arrangementer

I 2018 har vi i forår og sommer de fast tilbagevendende gode arrangementer:

Store Hvededags Aften

Torsdag den 26. april kl. 19.00 er der salmesangsgudstjeneste med foredag om reformationen i Danmark i Nørup Kirke. Efterfølgende serveres kaffe og varme hveder i Nørup Konfirmandstue. 
Kaffe og hveder koster 25 kr. pr. person, og der er ingen tilmelding.

4. maj mindegudstjeneste

4. maj i Randbøl Kirke kl. 19.00 indledes med overflyvning i formation over kirken som hilsen til de allierede gravlagt på kirkegården. Derefter er der mindegudstjeneste i kirken, og efterfølgende er der kaffe og foredrag på Vandel Efterskole ved oberstløjtnant Hans Teglers fra Telegrafregimentet i Fredericia.

Sommermøde i præstegården

19. juni kl. 14.00 byder Heinrich velkommen til foredrag og kaffe i Nørup præstegårdshave. Hvis vejret ikke indbyder til dette, så rykker vi ind i Konfirmandstuen.

Sogneudflugt

Årets sogneudflugt er under planlægning. Det bliver torsdag den 7. juni, og turen går til Silkeborgområdet. Hold øje med siden her, facebook og Egtvedposten.

Sogneudflugt til Silkeborgområdet

Torsdag den 7. juni 2018

Randbøl-Nørup Kirker inviterer til den årlige sogneudflugt, som bliver en naturskøn oplevelse i Silkeborgområdet.
Vi kører over Vrads Sande til Silkeborg og drikker formiddagskaffe på vejen. I Silkeborg skal vi se og nyde den nyrenoverede Silkeborg Kirke på byens torv. Herfra kører vi til Ålekroen og spiser middag med udsigt til Gudenå og Himmelbjerget. Eftermiddagen byder på en skøn tur gennem Søhøjlandet til Den Genfundne Bro, hvor der er mulighed for en lille gåtur. Vi slutter af med eftermiddagskaffe på Sandvad Kro.

Pris: kr. 250,- som betales kontant ved middagen.

Tilmelding: senest onsdag den 23. maj til sognemedhjælper Anne-Dorthe Moesgaard-Christensen via e-mail smh@randboel-noerupkirker.dk eller på mobil 23293313.
Ved tilmelding oplyses navn, tlf., opsamlingsted og evt. særlige hensyn.

Afgangsplan:

  • kl. 8.30: Randbøl Kirke ved graverhuset
  • kl. 8.40: Vandel ved Gl. Brugs
  • kl. 8.50: Sognegården i Ny Nørup
  • kl. 9.00: Nørup Kirke

Forventet hjemkomst ca. kl. 17.

Meld dig som frivillig

Til sogneaftener og udflugter mm. har vi brug for en hjælpende hånd. Vil du være med i fællesskabet af frivillige, så læs mere her.

Få tilsendt nyheder om arrangementer i Randbøl-Nørup Kirker

Dine informationer:

* = Skal udfyldes