Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Foredrag og udflugter

I Randbøl og Nørup kirker inviterer vi i løbet af året forskellige foredragsholdere til at komme og fortælle om aktuelle emner i kirkernes lokaler. Arrangementerne begynder kl. 19.00, medmindre andet er annonceret, og de er åbne for alle.
Kaffen koster kr. 20,-, som kan betales kontant eller via MobilePay.

Vi afholder årligt en sogneudflugt, som er en heldagstur en hverdag i forsommeren. Her er der deltagerbetaling og tilmelding. Programmet annonceres i løbet af foråret.

Kommende foredrag

Skam

Tirsdag den 24. september kl. 19.00 2019 i Randbøl Sognestue ved Krista Bojesen.

Skam fylder mere i vores hverdag end nogensinde. Vi føler os forkerte og utilstrækkelige. Vi er gået fra en skyldkultur til en skamkultur. Vi har brug for at blive klogere på følelsen skam, så vi kan genkende den hos os selv og andre. Og vi har brug for at bruge nåden aktivt og konkret som modsvar til skamkulturen. Krista Bojesen er psykolog og forfatter til bogen Skam. Krista arbejder med at skabe rum for det svære og usigelige og hjælpe os til at komme tættere på hinanden og få det forkerte frem i det nådige lys. Hun arbejder udfra tesen, at vi som mennesker har brug for at blive elskede -både fordi og på trods. Her bruges nåden som det konkrete ståsted, vi alle har brug for. 

Præst på gaden og kirken udenfor kirken

Torsdag den 7. november 2019 kl. 19.00 i Nørup Konfirmandstue ved Peder Thyssen.

Peder Thyssen er præst ved Odense Domkirke og ansat som korshærspræst i Odense. Peder vil i sit foredrag delagtiggøre os i sit arbejde som præst på gaden.

Herre, lær os at bede!

Tirsdag den 4. februar 2020 kl. 19.00 i Randbøl Sognestue ved Stine Munch.

Som præst ved Københavns Domkirke medvirker Stine Munch i morgenandagterne, som transmitteres på P1. I forbindelse med morgenandagterne følger bønnen med. Stine Munch vil denne aften komme ind på, hvordan man kan bede, og hvordan man kan lære det.

Tro- Person- Præst

Torsdag den 19. marts 2020 kl. 19.00 i Nørup Konfirmandstue ved Børge Munk Povlsen.

Provst Børge Munk Povlsen fra Fredericia vil i foredraget på munter og fortællende vis komme med nedslag fra et præsteliv, hvor bl.a. debatten om troen på en opstandelse vil blive vendt. Der vil være mulighed for drøftelse efterfølgende.

 

 

 

 

Meld dig som frivillig

Til sogneaftener og udflugter mm. har vi brug for en hjælpende hånd. Vil du være med i fællesskabet af frivillige, så læs mere her.