Foredrag og udflugter

I Randbøl og Nørup kirker inviterer vi i løbet af året forskellige foredragsholdere til at komme og fortælle om aktuelle emner i kirkernes lokaler. Arrangementerne begynder som regel kl. 19.00 og er åbne for alle. Kaffen er gratis medmindre andet annonceres.

Vi afholder årligt en sogneudflugt, som er en heldagstur en hverdag i forsommeren. Her er der deltagerbetaling og tilmelding. Programmet annonceres i løbet af foråret.

Aktuelle arrangementer

I 2018 er der som sædvanligt både 4. maj mindegudstjeneste med efterfølgende foredrag på Vandel Efterskole i Randbøl og Store Hvededagsaften i Nørup.
Årets friluftsgudstjeneste 2. pinsedag bliver i år i Randbøl præstegårdshave, og sommermødet i juni måned bliver i Nørup præstegård, dato følger.
Derudover har vi indtil videre planlagt.

Tirsdag den 13. marts: Thomas Frovin

I samarbejde med onsdagsklubben inviterer vi til sogneaften i Randbøl Sognestue tirsdag den 13. marts kl. 19.00. Aftenens gæst er Thomas Frovin, som er projektleder i I Mesterens Lys i organisationen Areopagos. Han arbejder til daglig med trospraksis og religionsdialog i mødet mellem kristendom og nyreligiøse strømninger.

Læs her på siden hans fem gode grunde til at gå i kirke som middel mod stress.
De stammer fra et læserbrev i Berlingske Tidende (via facebook).

Nærmere beskrivelse af aftenen følger.

Sogneudflugt

Årets sogneudflugt er under planlægning. Det bliver i begyndelsen af juni måned. Nærmere information følger.

Meld dig som frivillig

Til sogneaftener og udflugter mm. har vi brug for en hjælpende hånd. Vil du være med i fællesskabet af frivillige, så læs mere her.

Få tilsendt nyheder om arrangementer i Randbøl-Nørup Kirker

Dine informationer:

* = Skal udfyldes