Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Foredrag og udflugter

I Randbøl og Nørup kirker inviterer vi i løbet af året forskellige foredragsholdere til at komme og fortælle om aktuelle emner i kirkernes lokaler. Arrangementerne begynder kl. 19.00, medmindre andet er annonceret, og de er åbne for alle.
Kaffen koster kr. 20,-, som kan betales kontant eller via MobilePay.

Vi afholder årligt en sogneudflugt, som er en heldagstur en hverdag i forsommeren. Her er der deltagerbetaling og tilmelding. Programmet annonceres i løbet af foråret.

Kommende foredrag

Tro- Person- Præst

Torsdag den 19. marts 2020 kl. 19.00 i Nørup Konfirmandstue ved Børge Munk Povlsen.

Provst Børge Munk Povlsen fra Fredericia vil i foredraget på munter og fortællende vis komme med nedslag fra et præsteliv, hvor bl.a. debatten om troen på en opstandelse vil blive vendt. Der vil være mulighed for drøftelse efterfølgende.

 

 

 

Slip livet løs

Tirsdag den 22. september 2020 i Randbøl Sognestue ved Preben Kok.

Tidligere sygehuspræst og sognepræst ved Engum kirke; Preben Kok vil inspirere og udfordre os med foredraget: "Slip livet løs". Retninger og normer i det moderne samfund former de opvoksende generationer. Hvad blev der af erfaring og visdom? Preben Kok vil komme med en peptalk, der skal opmuntre os til at tage ansvar: Æbleblomsten visner, men i og med den gør dette, er den afgørende for et stort flot og modent æble senere på sæsonen.

Da kristendommen kom til Danmark

Torsdag den 19. november 2020 i Nørup Konfirmandstue ved Torben Bramming.

Sognepræst Torben Bramming fra Ribe er forfatter til bogen: "Da vikingerne mødte korset". Med udgangspunkt i Ansgar og nye arkæologiske udgravninger i Ribe vil han i sit kirkehistoriske foredrag gøre rede for, hvordan det gik til at danerne mødte evangeliet og hvorfor de blev kristne.

Meld dig som frivillig

Til sogneaftener og udflugter mm. har vi brug for en hjælpende hånd. Vil du være med i fællesskabet af frivillige, så læs mere her.

Få tilsendt nyheder om arrangementer i Randbøl-Nørup Kirker

Dine informationer:

* = Skal udfyldes