Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Foredrag og udflugter

I Randbøl og Nørup kirker inviterer vi i løbet af året forskellige foredragsholdere til at komme og fortælle om aktuelle emner i kirkernes lokaler. Arrangementerne begynder kl. 19.00, medmindre andet er annonceret, og de er åbne for alle.
Kaffen koster kr. 20,-, som kan betales kontant eller via MobilePay.

Vi afholder årligt en sogneudflugt, som er en heldagstur en hverdag i forsommeren. Her er der deltagerbetaling og tilmelding. Programmet annonceres i løbet af foråret.

Kommende foredrag

Slip livet løs

Tirsdag den 22. september 2020 i Randbøl Sognestue ved Preben Kok.

Tidligere sygehuspræst og sognepræst ved Engum kirke; Preben Kok vil inspirere og udfordre os med foredraget: "Slip livet løs". Retninger og normer i det moderne samfund former de opvoksende generationer. Hvad blev der af erfaring og visdom? Preben Kok vil komme med en peptalk, der skal opmuntre os til at tage ansvar: Æbleblomsten visner, men i og med den gør dette, er den afgørende for et stort flot og modent æble senere på sæsonen.

 

 

Da kristendommen kom til Danmark

Torsdag den 19. november 2020 i Nørup Konfirmandstue ved Torben Bramming.

Sognepræst Torben Bramming fra Ribe er forfatter til bogen: "Da vikingerne mødte korset". Med udgangspunkt i Ansgar og nye arkæologiske udgravninger i Ribe vil han i sit kirkehistoriske foredrag gøre rede for, hvordan det gik til at danerne mødte evangeliet og hvorfor de blev kristne.

 

 

Gudstjeneste i Ribe

Kristi Himmelfartsdag den 21. maj kl. 15.00.

Sammen med Givskud-Gadbjerg Menighedsråd arrangeres en tur til Ribe for at deltage i åbningsgudstjenesten for Folkemødet i Ribe, som finder sted fra den 21.-24.maj.

Vi kører i bus til Ribe og samler op ved Givskud Kirke, Gadbjerg Sognehus, Nørup Kirke og Randbøl Kirke.Vi samler op ved:

  • Givskud Kirke kl. 12.00
  • Gadbjerg Sognehus kl. 12.10
  • Nørup Kirke kl. 12.20
  • Randbøl Kirke kl. 12.30 

Så går turen til Ribe. Undervejs gør vi holdt og får en kop kaffe et sted. Vi regner med at køre fra Ribe ca. 16.45.

Selve busturen er gratis, men der er en betaling på 50,- kr. til kaffen. Der vil komme nærmere information om betaling og tilmelding på et senere tidspunkt.

 

 

Sogneudflugt 2020 til grænselandet

Sogneudflugten kommer til at stå i Genforeningens tegn. Vi koncentrerer os om den østlige del af den gamle kongeågrænse. Turen er ikke så lang målt i kilometer, men den indeholder til gengæld flere interessante stop undervejs, og vi skal naturligvis heller ikke glemme middag og eftermiddagskaffe på et par af de steder, som har tilknytning til grænsen.

Første stop bliver ved Tyrstrup Kirke, og derefter går turen til Genforenings- og Grænsemuseet ikke så langt derfra. Når vi har set museet og hørt om historien, spiser vi middag på Den Gamle Grænsekro, som ligger ligeoverfor museet. Efter middagen går turen videre langs den gamle Kongeågrænse mod Skibelund Krat. Undervejs fortælles om stort og småt i tilknytning til grænsen. Eftermiddagskaffen får vi på hotel Skibelund Krat, hvor vi hører om historien bag stedet.

Prisen for udflugten bliver som sidste år 250 kr. pr. person. Beløbet opkræves under turen.

Tilmeldingsfrist: 20. maj via email til sognemedhjælper Anne-Dorthe Moesgaard-Christensen på smh@randboel-noerupkirker.dk.

Annonce om turen kommer i Egtvedposten i uge 18, hvor pris og tilmeldingsfrist også vil være nævnt. Ligeledes vil der her være en oversigt over opsamlingssteder og -tider.


Meld dig som frivillig

Til sogneaftener og udflugter mm. har vi brug for en hjælpende hånd. Vil du være med i fællesskabet af frivillige, så læs mere her.

Få tilsendt nyheder om arrangementer i Randbøl-Nørup Kirker

Dine informationer:

* = Skal udfyldes