Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Fredagscafé - kom som du er!

Fredagscafé er kirkefællesskab med plads til kaos. Her er det tanken, at vi mødes på tværs og har fællesskab om det at være kirke på en anderledes måde i selskab med alle de andre, som heller ikke kan sidde stille om søndagen. Begge præster samt sognemedhjælperen medvirker.

Kl. 16.00: Dørene er åbne, og vi drikker kaffe, strikker, læser avis, spiller et spil, leger med lego og hyggesnakker oven på ugen, der er gået.

Kl. 16.15: Fællessang og sang med børnekoret og kirkens organist Lene Rasmussen.

kl. 16.45: Dagens tema præsenteres, og vi går i gang med forskellige aktiviteter. Her er fx mulighed for at lytte eller se eller skabe noget, samtale med de andre eller være stille. Aktiviteterne foregår på tværs af alder, for ofte bliver verden større, når den ses fra flere vinkler.
Vi runder af med en fælles andagt og indtryk fra aktiviteterne.

Kl. 18:00: Fællesspisning for dem, som har lyst.

Vi glæder os til at være sammen med jer.

Pris og tilmelding
Kaffen er gratis. Der laves en fælles pizzabestilling i løbet af eftermiddagen for dem, som ønsker at spise med. Det koster 40,- kr. for voksne. Børn spiser gratis.

Der er ingen tilmelding. Kom som du er.

Aktuelle datoer

Forårets fredagscaféer er blevet afholdt.

Har du lyst til at medvirke i planlægningen af, hvad der skal ske i efteråret, så tag kontakt til kirkernes præster eller sognemedhjælperen.

Få tilsendt nyheder om arrangementer i Randbøl-Nørup Kirker

Dine informationer:

* = Skal udfyldes