Konfirmationsdatoer i Randbøl Kirke

I Randbøl kirke ligger konfirmationsgudstjenesterne på St. Bededag om formiddagen.

27. april i 2018 

Fra 2019 ligger de første søndag i maj.

5. maj i 2019
3. maj i 2020
2. maj i 2021

Konfirmationsdatoer i Nørup Kirke

I Nørup sogn foregår konfirmationen hvert år på den sidste søndag i april.

29. april i 2018
28. april i 2019
26. april i 2020
25. april i 2021

Konfirmandindskrivning

Efter aftale med skolen har præsterne hvert år fået lov til at deltage i det sidste forældremøde inden sommerferien i 6. klasse på Nørup skole, hvor også eleverne fra Vandel er med, for at fortælle mere om konfirmationsforberedelsen. Her er der også mulighed for at stille spørgsmål.

Konfirmanderne og deres forældre modtager ved skoleårets begyndelse en orientering fra præsten. Konfirmandernes navne og adresser offentliggøres hvert år i det kirkeblad, der udkommer omkring den første marts. Denne service er kun lovlig, hvis forældrene giver deres samtykke til offentliggørelsen. Forældrene vil blive spurgt om dette på det orienterende møde, der holdes forud for konfirmationen.

Indskrivning til konfirmationsforberedelsen foregår i hver kirke ved en forklaringsgudstjeneste for konfirmander og forældre en eftermiddag i september måned. Nærmere dato findes i gudstjenestelisten og i kirkebladet. Efter gudstjenesten samles man i hhv. Sognestuen og Konfirmandstuen til en orientering om undervisningsforløbet og gennemgang af konfirmantionsanordningen, og konfirmanderne indskrives. Medbring gerne kopi af dåbsattest.

Har du lyst til at vide mere om det at blive konfirmeret, se da her.

Find årets undervisningsplan her

Indsamling af konfirmationstøj

Hænger det fine tøj i skabet og er blevet for småt til de unge mennesker?Så send det til Grene Provstis indsamling af konfirmationstøj, så andre kan få glæde af det.

Se her hvordan.