Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Konfirmationsdatoer i Randbøl Kirke

I Randbøl sogn foregår konfirmationen hvert år den første søndag i maj.

3. maj i 2020
2. maj i 2021
1. maj i 2022

Konfirmationsdatoer i Nørup Kirke

I Nørup sogn foregår konfirmationen hvert år den sidste søndag i april.

26. april i 2020
25. april i 2021
24. april i 2022

Konfirmandindskrivning

Efter aftale med skolen har præsterne hvert år fået lov til at deltage i det sidste forældremøde inden sommerferien i 6. klasse på Nørup skole, hvor også eleverne fra Vandel er med, for at fortælle mere om konfirmationsforberedelsen. Her er der også mulighed for at stille spørgsmål.

Konfirmanderne og deres forældre modtager ved skoleårets begyndelse en orientering fra præsten. Konfirmandernes navne offentliggøres hvert år i det kirkeblad, der udkommer omkring den første marts. Denne service er kun lovlig, hvis forældrene giver deres samtykke til offentliggørelsen. Forældrene vil blive spurgt om dette på det orienterende møde, der holdes forud for konfirmationen.

Indskrivning til konfirmationsforberedelsen foregår i hver kirke ved en forklaringsgudstjeneste for konfirmander og forældre en eftermiddag i september måned. Nærmere dato findes i gudstjenestelisten og i kirkebladet. Efter gudstjenesten samles man i hhv. Sognestuen og Konfirmandstuen til en orientering om undervisningsforløbet og gennemgang af konfirmantionsanordningen, og konfirmanderne indskrives. Medbring gerne kopi af dåbsattest.

Har du lyst til at vide mere om det at blive konfirmeret, se da her.

Indsamling af konfirmationstøj

Hænger det fine tøj i skabet og er blevet for småt til de unge mennesker?Så send det til Grene Provstis indsamling af konfirmationstøj, så andre kan få glæde af det.

Se her hvordan.