Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Børnekor

NB Børnekoret holder pause i efteråret 2020.

Randbøl-Nørup kirker har et børnekor, som ledes af vores organist Lene Rasmussen.

Koret er for sangglade børn i 1. - 6. klasse.
Vi øver i Nørup Konfirmandstue fredag kl. 16 - 17.15. 

Vi skal lære sange, vi kan bruge ved gudstjenesten, årstidssange og enkle salmer. Hovedparten vil ligge i den rytmiske genre, men også mere traditionelle sange/salmer vil finde plads. Repertoiret tilpasses gruppens sammensætning, og der vil være udfordringer til alle. Vi skal medvirke ved gudstjenester/arrangementer i kirken ca. 3-4 gange per halve år.

I perioden fra efterårsferien og til jul øver vi et særligt program til jul - så hvis du ikke kan overskue et helt år, er det også en mulighed bare at deltage i den periode.

Det er gratis at være med og man bliver glad af at synge! Kom og se om det er noget for dig, forældre/bedsteforældre er naturligvis velkomne til at være med på en "kikker". 

Tilmelding og oplysninger: lene@randboel-noerupkirker.dk.

Sang under kirketag

NB: Sang under Kirketag holder pause i efteråret 2020 og afventer, om det bliver muligt at samles til fællessang igen i foråret 2021.

Det er dejligt at synge sammen - sangen gi´r vinger! Derfor sætter vi fællessang på programmet i Randbøl-Nørup Kirker. Kom og vær med til en times fællessang fra Højskolesangbogen i kirken. Arrangementerne gennemføres/aflyses under hensyntagen til de gældende retningslinjer og omstændigheder.

Har du lyst til at hjælpe med sangvalg, så kontakt menighedsrådet. 

Kor for voksne

NB. Årets lejlighedskor er desværre aflyst grundet coronarestriktionerne, og derfor holder vi heller ikke musikgudstjeneste 1. søndag i advent, som vi plejer.

Følg med korkalenderen her på siden, kirkebladet, facebook og hjemmesidens forside for aktuelle informationer om korarrangementer for voksne.

Få tilsendt nyheder om arrangementer i Randbøl-Nørup Kirker

Dine informationer:

* = Skal udfyldes

Korkalender

Ingen begivenheder fundet.