Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Rock Solid med afstand

I foråret 2021 holder vi igen Rock Solid klub for børn i 3.-6. klasse med følgende retningslinjer:

 • I Randbøl Sognestue må samles op til 31 personer, hvis vi ikke synger eller er fysisk aktive.
 • Alle spritter eller vasker hænder minimum ved ankomst og afgang.
 • Personer i risikogruppen bør ikke deltage.
 • Har man symptomer skal man blive væk fra klubben, indtil man har været symptomfri i 48 timer.
 • Hvis man får symptomer, når vi er samlet, skal man tage hjem.
 • Vi holder 1 m afstand - 2 m ved fysisk aktivitet, så tag tøj med passende til vejret.
 • Vi er obs på rengøring af kontaktflader.
 • Vi spiser stadig eftermiddagsmad sammen, men vi er obs på hygiejnisk uddeling.
 • Lederne og børn over 12 år bærer mundbind, når de ikke er involveret i en aktivitet, hvor det ikke er muligt, medmindre de af personlige årsager ikke kan bære mundbind.

Vi tilrettelægger programmet hver gang i henhold til de til enhver tid gældende retningslinjer. Ring endelig til Anne-Dorthe eller Anders, hvis I er i tvivl om noget.

Randbøl-Nørup Rock Solid klub

Hvad?

Rock Solid er en juniorklub med fokus på sjov, fællesskab og Gud.

Hvordan?

Vi begynder med eftermiddagsmad, derefter har vi klubprogram og til slut lidt tid til at hænge ud.

De fleste klubeftermiddage tager udgangspunkt i et tema, som behandles gennem forskellige mere eller mindre skøre aktiviteter og påfund. Børn og voksne deler meninger og erfaringer og vi ser, om Bibelen mon har noget at sige om det pågældende tema. Temaet kan f.eks. være: ”Du er enestående”, ”Friends forever” eller ”Hvordan man opdrager sine forældre”.

Vi kan også finde på at tage ud af huset, og der kan være tilmelding, så vi ved, hvor mange biler, eller hvor meget mad, vi skal bruge. Kontakt Anne-Dorthe, hvis du er i tvivl.
NB ang. kørsel - Når man tilmelder sig klubben og/eller specifikke arrangementer, så giver man tilladelse til, at barnet må køre med i private biler. Hvis det ikke er tilfældet, så skal der gives skriftlig besked til Anne-Dorthe på annekdote(at)gmail.com

Hvem?

Det er for alle børn fra 4.-6. klasse, og dem i 3. klasse, som har haft mulighed for at gå til minikonfirmand. Lederne er både lokale voksne og ungledere fra Jelling og Vejle.
Kontaktpersoner er Anders Obel tlf. 2971 2832 og Anne-Dorthe Moesgaard-Christensen tlf. 42941081

Hvornår?

Torsdag i ulige uger kl. 16.15-18.00.

Hvor?

Randbøl Sognestue, Hærvejen 47, 7183 Randbøl - når vi da ikke lige finder på en tur.

Hvorfor?

Flere forældre og børn har efter minikonfirmandforløbet spurgt til, om der mon var mere a la minikonfirmand. Det er der nu. Rock Solid bliver en klub med masser af sjove indslag, fede aktiviteter, gakkede lege, godt fællesskab og seriøse livsværdier. Ud over godt fællesskab og sjov håber vi med Rock Solid at kunne pege på Gud som en kilde til håb og kristentroen som et godt og solidt ståsted i livet.

Programmet kommer her...

  Rock Solid - verdens fedeste juniorklub!

  Bliv medlem

  Det koster 75 kr. pr. kalenderår at være medlem af Rock Solid. Du kan prøve vores lokale klub tre gange gratis, før du beslutter dig. Med dit medlemsskab af Rock Solid bliver du medlem af Rock Solid fællesskabet YFC på landsplan. Derfor skal du melde dig ind via YFC's hjemmeside her, og du melder dig ind i vores lokalafdeling via skemaet nederst på denne side. Så der er altså indmelding to stedet - beklager bøvlet.
  Det er YFC, som opkræver de 75 kr. i medlemsgebyr i løbet af kalenderåret.

  I tilmeldingsformularen vælger du "YCF landsorganisation".

  Til vores lokale Randbøl-Nørup klub vil vi gerne vide dit navn og mobilnummer til huskebeskeder fra klubben. Udfyld derfor venligst nedenstående formular.

  Vedr. brug af billeder og kørsel i privatbiler

  Med indmeldelse i vores lokalklub accepteres automatisk at billeder af dit barn fra klubben bruges på kirkernes facebookside, hjemmeside og informationsmaterialer. Ønsker man ikke dette, skal det meddeles via email til smh@randboelnoerupkirker.dk.
  Ligeledes accepterer man ved indmeldelse automatisk, at ens barn må transporteres i private biler i forbindelse med ture og arrangementer i klubben. Ønsker man ikke dette, skal det meddeles via email til smh@randboelnoerupkirker.dk.

  Dine informationer:

  * = Skal udfyldes