Randbøl-Nørup Rock Solid klub

Hvad?

Rock Solid er en juniorklub med fokus på sjov, fællesskab og Gud.

Hvordan?

Vi begynder med eftermiddagsmad, derefter har vi klubprogram og til slut lidt tid til at hænge ud.

De fleste klubeftermiddage tager udgangspunkt i et tema, som behandles gennem forskellige mere eller mindre skøre aktiviteter og påfund. Børn og voksne deler meninger og erfaringer og vi ser, om Bibelen mon har noget at sige om det pågældende tema. Temaet kan f.eks. være: ”Du er enestående”, ”Friends forever” eller ”Hvordan man opdrager sine forældre”.

Vi kan også finde på at tage ud af huset, og derfor er det vigtigt, at man ved sin tilmelding krydser af, om man har tilladelse til at køre med.

Hvem?

Det er for alle børn fra 3.-5. klasse. Lederne er både lokale voksne og ungledere fra Jelling.
Kontaktpersoner er Anders Obel tlf. 2971 2832 og Anne-Dorthe Moesgaard-Christensen

Hvornår?

Torsdag i lige uger kl. 16.15-18.00 fra 22. marts til 14. juni 2018.
Bliver det en succes, så forsætter vi selvfølgelig efter sommerferien.

Hvor?

Randbøl Sognestue, Hærvejen 47, 7183 Randbøl - når vi da ikke lige finder på en tur.

Hvorfor?

Flere forældre og børn har efter minikonfirmandforløbet spurgt til, om der mon var mere a la minikonfirmand. Det er der nu. Rock Solid bliver en klub med masser af sjove indslag, fede aktiviteter, gakkede lege, godt fællesskab og seriøse livsværdier. Ud over godt fællesskab og sjov håber vi med Rock Solid at kunne pege på Gud som en kilde til håb og kristentroen som et godt og solidt ståsted i livet.

Se programmet her

Transport

Når klubben lukker kl. 18.00, skal man selv komme hjem. Men når vi begynder, er der forskellige transportmuligheder:

Bus 336 kører fra skolen i Vandel til Randbøl. Har du brug for en busbillet, så skriv til Anne-Dorthe senest en dag før.

Har du brug for transport fra Nørup, så er der mulighed for fælleskørsel i private biler fra skolen i Nørup kl. 16 og derefter fra Nørup Kirke. Hvis du skal køre med, så skal dine forældre have udfyldt din tilmelding og givet dig kørselstilladelse.

Bliv medlem

Det koster 75 kr. om året at være medlem af Rock Solid. Du kan prøve vores lokale klub tre gange gratis, før du beslutter dig. Med dit medlemsskab af Rock Solid bliver du medlem af Rock Solid fællesskabet YFC på landsplan. Derfor skal du melde dig ind via YFC's hjemmeside her. Det er også YFC, som opkræver de 75 kr. i medlemsgebyr.

I tilmeldingsformularen kan du endnu ikke vælge en lokal klub i Randbøl-Nørup, så vælg "YCF landsorganisation".

Til vores lokale klub vil vi gerne vide dit navn, mobilnummer til huskebeskeder fra klubben og, om vi må bruge billeder af dig på facebook og hjemmeside samt, at du har tilladelse til at køre med os i private biler. Udfyld derfor venligst nedenstående formular.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes