Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Randbøl-Nørup Rock Solid klub

Hvad?

Rock Solid er en juniorklub med fokus på sjov, fællesskab og Gud.

Hvordan?

Vi begynder med eftermiddagsmad, derefter har vi klubprogram og til slut lidt tid til at hænge ud.

De fleste klubeftermiddage tager udgangspunkt i et tema, som behandles gennem forskellige mere eller mindre skøre aktiviteter og påfund. Børn og voksne deler meninger og erfaringer og vi ser, om Bibelen mon har noget at sige om det pågældende tema. Temaet kan f.eks. være: ”Du er enestående”, ”Friends forever” eller ”Hvordan man opdrager sine forældre”.

Vi kan også finde på at tage ud af huset, og der kan være tilmelding, så vi ved, hvor mange biler, eller hvor meget mad, vi skal bruge. Kontakt Anne-Dorthe, hvis du er i tvivl.
NB ang. kørsel - Når man tilmelder sig klubben og/eller specifikke arrangementer, så giver man tilladelse til, at barnet må køre med i private biler. Hvis det ikke er tilfældet, så skal der gives skriftlig besked til Anne-Dorthe på smh@randboel-noerupkirker.dk

Hvem?

Det er for alle børn fra 4.-6. klasse. Lederne er både lokale voksne og ungledere fra Jelling og Vejle.
Kontaktpersoner er Anders Obel tlf. 2971 2832 og Anne-Dorthe Moesgaard-Christensen

Hvornår?

Torsdag i ulige uger kl. 16.15-18.00.

Hvor?

Randbøl Sognestue, Hærvejen 47, 7183 Randbøl - når vi da ikke lige finder på en tur.

Hvorfor?

Flere forældre og børn har efter minikonfirmandforløbet spurgt til, om der mon var mere a la minikonfirmand. Det er der nu. Rock Solid bliver en klub med masser af sjove indslag, fede aktiviteter, gakkede lege, godt fællesskab og seriøse livsværdier. Ud over godt fællesskab og sjov håber vi med Rock Solid at kunne pege på Gud som en kilde til håb og kristentroen som et godt og solidt ståsted i livet.

Transport til klub

Når klubben lukker kl. 18.00, skal man selv komme hjem. Men når vi begynder, er der forskellige transportmuligheder:

Bus 336 kører fra skolen i Vandel til Randbøl. Har du brug for en busbillet, så skriv til Anne-Dorthe senest en dag før.

Har du brug for transport fra Nørup, så er der mulighed for fælleskørsel i private biler fra skolen i Nørup kl. 16 og derefter fra Nørup Kirke. Hvis du skal køre med, så skal dine forældre have udfyldt din tilmelding og dermed automatisk givet dig kørselstilladelse.

Bliv medlem

Det koster 75 kr. pr. kalenderår at være medlem af Rock Solid. Du kan prøve vores lokale klub tre gange gratis, før du beslutter dig. Med dit medlemsskab af Rock Solid bliver du medlem af Rock Solid fællesskabet YFC på landsplan. Derfor skal du melde dig ind via YFC's hjemmeside her, og du melder dig ind i vores lokalafdeling via skemaet nederst på denne side. Så der er altså indmelding to stedet - beklager bøvlet.
Det er YFC, som opkræver de 75 kr. i medlemsgebyr i løbet af kalenderåret.

I tilmeldingsformularen vælger du "YCF landsorganisation".

Til vores lokale Randbøl-Nørup klub vil vi gerne vide dit navn og mobilnummer til huskebeskeder fra klubben. Udfyld derfor venligst nedenstående formular.

Vedr. brug af billeder og kørsel i privatbiler

Med indmeldelse i vores lokalklub accepteres automatisk at billeder af dit barn fra klubben bruges på kirkernes facebookside, hjemmeside og informationsmaterialer. Ønsker man ikke dette, skal det meddeles via email til smh@randboelnoerupkirker.dk.
Ligeledes accepterer man ved indmeldelse automatisk, at ens barn må transporteres i private biler i forbindelse med ture og arrangementer i klubben. Ønsker man ikke dette, skal det meddeles via email til smh@randboelnoerupkirker.dk.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes