Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Velkommen til Morten Sørensen

Morten Sørensen, konstitueret sognepræst pr. 1. juni 2019

Christina Munk Storm er på orlov, og Morten Sørensen er ansat som vikar. Læs Mortens præsentation af sig selv her.

Mit navn er Morten Sørensen, og jeg er pr. 1. juni ansat som konstitueret sognepræst her i Randbøl-Nørup Pastorat.

Siden december 2015, hvor jeg blev ordineret i Ribe Domkirke, har jeg været ansat som vikar og har i de sidste 3,5 år været i forskellige embeder med hver sit teologiske særpræg. Jeg har både været i de store bysogne, hvor der er et højt aktivitetsniveau og stor gennemstrømning af mennesker, og jeg har været i de små sogne, hvor kirken er en vigtig del af de lokale fællesskaber. Undervejs har jeg gjort mig erfaringer med alle dele af sognepræstearbejdet og fundet stor glæde og mening heri. Idet jeg har været i vidt forskellige sogne, har jeg også fået et blik for den rummelighed, som er så kendetegnende for folkekirken. Den skal vi værne om, således at kirken fortsat kan være et sted, hvor vi alle føler os hjemme og bliver set og hørt.

Jeg har i de seneste år været stærkt optaget af at formidle det kristne budskab på en klar og nærværende måde, både om søndagen, hvor menigheden samles til gudstjeneste og i hverdagene, hvor det kristne budskab skal forkyndes ind i det levede liv – i glæde og i sorg. Kirken danner ramme omkring væsentlige begivenheder i vores liv, og uanset om der er tale om dåb, konfirmation, bryllup eller begravelse/bisættelse, ligger det mig stærkt på sinde, at det, der foregår i kirken, forløber på en god og værdig måde. Derudover er jeg også optaget af at skabe gode kontakter i sognet, herunder også til de unge mennesker, som jeg hvert år møder i forbindelse med bl.a. konfirmationsundervisningen. De unge må gerne gå fra kirken med visheden om, at den også er deres, og at de til enhver tid kan opsøge os, hvis de en dag får brug for det.

Når jeg ikke har præstekjolen på, er jeg aktiv i det fri. Jeg løber, cykler og svømmer. Derudover er jeg gammel FDF’er og to gange har jeg været afsted på caminoen i Spanien. Jeg glæder mig til rigtig at komme i arbejdstøjet og møde jer i kirken.

Med venlig hilsen
Morten Sørensen 

Del dette: